Ansvarsfraskrivelse

Begrensning av ansvar for intern innhold

Innholdet på nettstedet vårt har blitt utarbeidet med grundig omsorg og til det beste av vår kunnskap. Men vi kan ikke påta seg noe ansvar for den up-to-aktualitet, fullstendighet eller nøyaktighet på noen av sidene.


I henhold til § 7, para. 1 av TMG (Telemediengesetz - Tele Media loven etter tysk lov), vi som tjenesteytere er ansvarlig for eget innhold på disse sidene i samsvar med generelle lover. Men etter §§ 8 til 10 av TMG, vi som tjenesteytere er ikke forpliktet til å overvåke ekstern informasjon gitt eller lagres på våre nettsider. Når vi har blitt klar over en bestemt overtredelse av loven, vil vi umiddelbart fjerne det aktuelle innholdet. Ethvert ansvar angående denne saken kan bare legges til grunn fra det tidspunkt hvor overtredelsen blir kjent for oss.

Begrensning av ansvar for eksterne linker

Vår hjemmeside inneholder linker til hjemmesidene til tredjeparter ("eksterne linker"). Ettersom innholdet av disse nettstedene ikke er under vår kontroll, kan vi ikke påta oss noe ansvar for slike eksternt innhold. I alle tilfeller er leverandør av informasjon fra eksterne nettsider ansvarlig for innholdet og nøyaktigheten av informasjonen. På det tidspunkt linkene ble plassert, ingen overtredelser av loven var gjenkjennelig for oss. Så snart en overtredelse av loven blir kjent for oss, vil vi umiddelbart fjerne linken i spørsmålet.

Opphavsretten

Innholdet og verk som er utgitt på dette nettstedet er underlagt lov om opphavsrett til Tyskland. Enhver kopiering, bearbeiding, distribusjon eller noen form for utnyttelse utenfor rammen av lov om opphavsrett skal kreve skriftlig samtykke fra forfatteren eller forfatterne i spørsmålet.

Databeskyttelse

Et besøk på våre nettsider kan føre til at lagring på vår server med informasjon om tilgang (dato, klokkeslett, side nås). Dette representerer ikke noen analyse av personopplysninger (for eksempel navn, adresse eller e-postadresse). Dersom personopplysninger samles inn, dette bare skjer - i den grad det er mulig - med forutgående samtykke fra brukeren av nettstedet. Enhver videresending av data til tredjeparter uten uttrykkelig samtykke fra brukeren skal ikke skje.


Vi vil gjerne uttrykkelig påpeke at overføring av data via Internett (for eksempel ved e-post) kan tilby sikkerhetsproblemer. Det er derfor umulig å ivareta data helt mot tilgang fra tredjeparter. Vi kan ikke påta seg noe ansvar for skader som oppstår som følge av slike sikkerhetshull.


Bruken av tredjeparter av alle publiserte kontaktinformasjon for hensikten med reklame er uttrykkelig unntatt. Vi forbeholder oss retten til å ta rettslige skritt i tilfelle av uønsket sending av reklame informasjon; for eksempel ved hjelp av søppelpost.


Kilde: Mustervorlage.net